13 Гру

10.12.2019 проведено першу зустріч Knowledge Cross Point

10.12.2019 проведено першу зустріч Knowledge Cross Point

1-ша зустріч Knowledge Cross Point

Нещодавно ми провели першу, так звану, “точку перетину” HR і e-learning фахівців для обміну знаннями і спільного розвитку – Knowledge Cross Point.

Нагадаємо, що це місце зустрічі з цікавими особистостями, яскравими та успішними людьми, досвідченими фахівцями в області розвитку та навчання персоналу на регулярній основі.

10 грудня ми зібрали тих, хто хоче ділитися своїми успішними проектами, і тих, хто прагне до свого професійного розвитку і натхнення на вирішення різних HR завдань.

Ігор Столярчук

Отже, першим спікером, хто поділився з учасниками своїм досвідом у e-learning, став Ігор Столярчук – e-learning менеджер компанії Winner.

Спікер поділився своїм досвідом розробки, впровадження та супроводу E-learning проекту на прикладі компанії Winner.

Ігор розповів про особливості створення контенту та його логістику. Особливо цікаво було послухати про мікро відео курси, які досить активно із цікавістю проходять співробітники компанії.  Також Ігор розповів про впровадження Blended Learning на прикладі сертифікації персоналу, показав як виглядає особистий кабінет з програмою сертифікації у співробітників Winner.

До речі, цей функціонал розроблено на базі системи дистанційного навчання WebTutor.

Крім цього, Ігор розповів про Winner Data Hub, яку звітність генерують та що аналізують фахівці відділу навчання – а це близько 200 шаблонів робочих звітів. Коли розібратися у такій кількості звітів стало складно, довелося їх суттєво скоротити – до 60, щоб не потонути у цифрах.

І на завершення доповіді Ігор розповів, що в компанії є багато різних систем, які з однієї сторони є цікавими, а з іншої потребують координації та порядку.

Дякуємо Ігорю за цікаву та корисну доповідь!

Михайло Тустов

Другим спікером став Михайло Тустов (Mikhail Tustov) – засновник Tustov Training & Games, тренер з 15-ти річним досвідом, гравець з 35-ти річним досвідом.

Михайло зацікавив HR останніми трендами в управлінні людьми і процесами.

Спікер розповів про те, що  застаріло і слід переглянути, а що пора впроваджувати вже в 2020-му році. Абсолютними трендами стали:

  • мобільні технології,
  • чат-боти,
  • HR аналітика,
  • гейміфікація,
  • автоматизація НR (що нам особливо приємно, – ми в тренді :)) тощо

Крім того, Михайло розповів про теорію спіральної динаміки, типи організацій та еволюцію методів управління.

Досить детально розглянули цілі та завдання HR BP та мали змогу визначити в якій ролі ми знаходимося: внутрішній консультант, лідер змін, HR експерт чи стратегічний партнер.

Виявляється, що найбільший вплив на стратегічні процеси компанії мають саме стратегічні партнери, найбільш ефективні з яких зможуть підвищити ефективність персоналу на 22%, утримати на 24%, збільшити валовий дохід компанії на 7%, збільшити прибуток на 9%.

Крім цього, що лише 11,7% HR-ів мають профільне навчання, інші мають освіту за напрямками психологія, менеджмент, педагогіка тощо.

Ще Михайло розповів про people analytics та які показники треба аналізувати.

Доповідь була дуже цікавою та інформативною. Дякуємо Михайлу за чудову доповідь і чекаємо на нові зустрічі у нас на локації щомісяця!

Дуже дякуємо нашим першим учасникам та спікерам!

Ми будемо щомісяця збирати тих, хто хоче ділитися своїми успішними проектами, і тих, хто прагне до свого професійного розвитку і натхнення на вирішення різних HR завдань.

Чекаємо на нові зустрічі!

admin
адмін сайту